kicsivil

Főoldal

Magamról

Fórum

E-mail nekem

Bannereim

Munkáim

Blog

 

 

     

 Ajánljatok ti is!

 

Olvasmányaim

2008

     
Romantikus

Danielle Steel: A sors kereke

Nora Roberts:Az angyal markában

Jackie Collins:Csak rock

Nora Roberts:Emlékek boltja (romantikus krimi)

Barbara Delinsky:Köztünk marad(romantikus krimi)

Danielle Steel:Becsüld önmagad!

Danielle Steel:A klón és én

Jennifer Weiner: Egy cipőben

Barbara Delinsky: Indián nyár

     
Kaland

Celia Rees:Bűbájos Mary

Celia Rees:Farkasszem

     
Krimi

Martha Tailor:Fekély

 Robin Cook:Halálfélelem

Ira Levin:Csókoltat a halál

Sally Hunter:Ivory láz

Sidney Sheldon:Vérvonal

Martha Tailor: A halál cinkosa

Sidney Sheldon:Ashley három élete

Dean R. Koontz: Égi jel

     
Akció

Greta May: Hiéna

Greta May: Bűnre nevelve

     
Fantasy

Vavyan Fable:Álmok tengere

Michael Ende: A végtelen történet

     
Történelmi

Jean-Francois Nahmias:A százéves háború regénye

     
Számláló
Indulás: 2006-11-25
     
A nap vicce
A nap vicce
     
Könyvélményeitek
[18-1]

2011.07.24. 10:14 Idézet

Barbara Delinsky: Vakmerő nyár

Delinsky könyvével egy kis szigetre, Big Sawyer-be utazunk a homár halászok közé. 
A könyv főhőse , Julia ide indul nagynénjéhez , hogy kicsit átgondolja életét. A szigetre való átkeléskor azonban hajóbaleset éri, melyben csak hárman maradnak életben. Ez a baleset Juliát arra készteti, hogy átértékelje múltját, terveit, vágyait. Eddig igyekezett mindenkinek megfelelni, jó gyereke lenni szüleinek, engedelmes felesége kicsapongó férjének és nem utolsó sorban jó anyja lányuknak. De hol maradt ő, a saját igényei? Ezeken elgondolkozva meg akarja változtatni életvitelét. Fog-e neki sikerülni? Tud-e új életet kezdeni, melyben megtalálja azt a munkát, mely örömet és sikert hoz? 
Noah-val az egyik túlélővel a közös halálközeli élmény hatására barátok lesznek. Ez a barátság később szerelemmé érik. A múltbéli csalódások ellenére, egymás mellett tudnak-e maradni? 
Ezekre a kérdésekre kap választ az olvasó, ha elolvassa a könyvet és közben betekinthet a homárhalászok kemény, de szép életébe. 

Kalandos, romantikus olvasmány volt ez a regény, kellemes kikapcsolódás a rekkenő nyárban.

 


2009.05.28. 13:43 Idézet

                        

Nora Roberts: Egy házban az ellenséggel

A történet rendkivül egyszerű, végy egy adag romantikát és némi borzongást. Ennyi a sztori, ügyesen megirva. 

Az alaphelyzet: meghal túl a 90-en Jolley bácsi és mesés vagyont hagy hátra. Rokonai zömét kizárja az örökségből és a vagyont unokaöccsére és hugára hagyja - akik természetesen egymásnak nem vérrokonai - azzal a kikötéssel, hogy együtt kell házában élniük hat hónapot. Ez idő alatt a fiatalok szerelmesek lesznek egymásba, mely ellen kézzel-lábbbal hadakoznak, vajon sikerrel? 

És a borzongás: Valaki keresztbe akar nekik tenni. A lány műhelyét feltörik, hazug ürüggyel próbálják elcsalni őket a házból, sőt a mérgezéstől és autóbaleset megszervezésétől sem riadnak vissza. 
Ki állhat a támadások mögött? 
Talán egy kapzsi rokon? 

Aki végigolvassa a nem túl komplikált és nem is mélyen szántó könyvet - megtudja.Két - három nap kellemes szórakozásban lesz része. 
Nekem mérsékelten tetszett. 

Értékelés: 10/6


2009.05.26. 20:07 Idézet

                                    

                                             Danielle Steell: Az igazi 
Igen szórakoztató, kellemes olvasmány, mely a szerelemről, az összetartozásról és a kötelességről szól. 
Maxime és Blake tűz és víz. Az asszonyra a pontosság, a felelősségérzet, a megbizthatóság a jellemző, míg volt férje Blake egy vidám, szórakoztató, kedves társasági ember, akitól a szabályok betartása messze áll. Az asszony orvosnő, aki a tinédzserek problémájával foglalkozik és közben egyedül neveli három gyereküket, mert a férj soha se található meg, mikor szükség lenne rá. 
Blake sikeres üzletember, óriási vagyonnal, ami még könnyelmübbé teszi. Az egész életet egy vidám kalandnak fogja fel. 
Házasságuk válással végződik, de az egymás iránti szeretet megmarad. 
Mindketten új párt találnak maguknak, a gyerekek legnagyobb bánatára. Blake gondolkodása egy természeti katasztrofa hatására megváltozik, felnő lélekben is. De időben? Egymásra találhatnak-e még volt feleségével? 
A válasz nem kétséges. 
Végig drukkoltam a két eltérő de egyformán rokonszenves embernek, hogy közösen tudják folytatni életüket. 
Gyorsan olvasható , gördülékeny könyv volt. 


2009.05.17. 22:18 Idézet

                                             

Nora Roberts: Délidőben című könyve igazi vérbeli krimi.A feszültségre épül, melyet N. Roberts az egész könyvön végig tud vezetni. 
Főszereplője Phoebe MacNamara hadnagy, aki túsztárgyaló. Magánélete se problémamentes. Gyerekkorában súlyos trauma érte a családot, melynek következtében anyja agorafóbiás lett. 7 éves kislányát egyedül neveli, mert házassága tönkrement. 
Több túszdráma tanuja lehetünk, miközben egy nagy tragédia játszódik a mélyben. Valaki titokban üldözi és a legdurvább támadásoktól se riad vissza. Szeretteit is veszélyezteti. Ki lehet az ismeretlen ellenség és miért akarja vesztét? Erre a kérdésre a választ csak a regény utolsó lapjain kapjuk meg, addig lehet izgulni. 
Phobe közbem megismerkedik a dúsgazdag Duncannal, aki a legnehezebb időszakokban is hűségesen kitart mellette és támaszt nyújt. 
Nagyon fordulatos regény. Feszesen van megírva, szinte egymást követik az izgalmasabbnál izgalmasabb események. Végigdrukkoltam a több mint 500 oldalt. 
Aki a romantikával fűszerezett krimit szereti, csak ajánlani tudom ennek a könyvnek az olvasását. A kép a PicMix oldalán található! 


2009.04.20. 16:59 Idézet

 

                                             

        Margaret Moore: Végzetes örökség

Könnyed stílusú, szórakoztattó könyv, betegség, önfeláldozás, szerelem és némi krimi keveredik benne.

Júlia babát vár, melynek fiúnak kellene lennie, hogy megkapja nagyapai örökségét. A gyermek kislány lesz, de a pénzsóvár apa egy korrupt orvos segítségével míg alatásban van az asszony, kicseréli a babát egy fiú gyermekre.
Házasságuk tönkremegy. Júlia egydül neveli gyermekét, akiről 4 éves korában kiderül, hogy leukémiás. Júlia csontvelőt akar adni, de a genetikai vizsgálat kimutatja, hogy nem ő az anya. Ekkor versenyt futnak az idővel, egy magánnyomozóval, Markkal, hogy még időben megtalálják a vérszerinti anyát, aki megmentheti a kisfiú életét.
Mark tragikus körülmények között elvesztette évekkel ezelőttt feleségét és kislányát. A két magányos ember között szerelem szövődik. Azért hogy ne legyen minden oly egyszerű, bekavar a képbe egy félőrült reménytelen szerelmes férfi.
Végül minden megoldódik. Alex meggyógyul. Édesanyja, aki szívbeteg, az altatás során meghal. Júlia és Márk összeházasodnak, szeretetben nevelik a két gyereket és közben már közös gyermeküket várják.
Nincsen a könyben semmi mélyen szántó gondolat, tanulság. Egyszerű a történet, elég felületesen megrajzoltak a jellemek.
Egy hétvégi könnyű olvasmány.

Értékelés: 10/7 


2009.04.06. 17:45 Idézet

                                                 

 

                 Marta Rovira: A fehér boszorkány

Először olvasok az írónőtől. Egy kedves ismerőstől kaptam a könyvet kölcsön és nagy kiványcsisággal kezdtem hozzá.
A történet Tanzániában játszódik, ahová Brent Keaton , az ausztrál fiatal ember, sikertelen orvosi vizsgái után megy fotozni.
Megismerhetjük általa az afrikai kulturát, élemódot és hitvilágot.
Itt találkozik Brent a titokzatos dán orvosnővel, Claraval és a hindú orvosházaspárral. Belecseppen egy kapzsiság és gyors meggazdagodás által vezérelt piszkos ügyletbe, melyből nem sokat ért, de miatta majdnem megégetik. Szemtanuja lehetünk, hogy manipulálják a pénzéhes fehérek az egyszerű, még mágiában, szellemekben hívő, afrikai lakosokat. Az üzleti életet áthatja a korrupció.
Mivel romantikus regényről van szó, természetesen a szerelem helyet kap benne, mely a két főszereplő között van kialakulóban.
Végül győz az igazság, mindenki elnyeri méltó bűntetését, és a vagyon a pozítiv szereplők kezébe kerük, kik az afrikai nép érdekében használják azt fel.
A regény izgalmas, fordulatos. Olyan tájakra jutunk el a könyv olvasása során, hová a valóságban csak keveseknek sikerül.
Stílusa gördülékeny, a cselekménye fordulatos. Kellemes és hasznos olvasmány volt.


2009.03.26. 13:05 Idézet

                             

 

                                    Debbie Macomber: Húsz kívánság

 

Debbie Macomber Orgona utca sorozatának 9.kötete a Húsz kívánság.
Tematikában hasonlít az előző kötetekhez.
Itt is pár utcabeli hölgy jön össze valamilyen apropoval. Ők mindnyájan özegyek és közös Bálint napot szerveznek, ne kelljen egyedül lenniük. Nekik ez az ünnep a barátságról szól.
Szereplők:
ANNE MARIE, a könyvbolt tulajdonosa. Ő szervezi a Bálint napot. 15 évvel idősebb férjét szívrohamban vesztette el. Problémái vannak volt férje előző házasságából született gyerekeivel.

LILLIE ÉS BARBIE, anya és lánya.
Magánrepülőgépszerencsélenségben vesztették egyszerre el férjüket. Barienek már 18 éves ikerfiai vannak.

ELISA BAUMANT, már az előző kötetekből ismerjük. Könyvtáros.Férjével hosszú különélés után újból összeházasodik, de csak három közös év jut nekik.

Együtt állítanak össze egy húsz kívánságból álló listát. Ezek a kívánságok egyszerűek, néha bohokásak, pl. esőben mezítláb táncolni, piros cowboycsízmát venni. Megtanulni kötni. Egy szerető társ vagy gyerek is szerepel a kívánságok között, melyek a könyv végére teljesülnek, de ez nem a vég, hanem egy új kezdete, el lehet kezdeni írni a következő listát.

Az új szereplők mellett találkozhatunk régi ismerősökkel is.
Írónő megint a hétköznapi emberekről és az ő vágyaikról ír. Könnyű velük azonosulni.
A könyv a reményről szól, kedves, időnként tréfás hangon, a reményről, hogy kívánságaink egyszer valóra válhatnak, csak hinni kell benne.


2009.03.06. 11:16 Idézet

                                 

Barbara Delinsky: Drágakő

Delinsky könyvének főszereplője egy velejéig romlott, gonosz és gátlástalan ember, John St. George.

John mindenkit manipulál, zsarol, kihasznál saját önös érdekében. a legközvetlenebb családtagokat is. Egyetlen célja: a siker.

Tönkreteszi apját, mostohaanyját, féltestvérét és annak szerelmét. A legdurvább eszközöktől se riad vissza..

Az írónő visszamegy az időben , megismerhetjük a szereplők múltját és hogy kinek miért alakult így a jelleme. A jellemrajzok nagyon aprólékosan kidolgozottak.

A végén a tönkretett szereplők összefognak ellene, de nem édes a bosszú, mert ők egy magasabb etikai szinten állnak.  Megelégednek azzal hogy Johnt félreállítják , azért hogy végre élhessék saját életüket.

A könyv a hatalomvágyról, a kapzsiságról és a mindent elviselő, legyőző szerelemről szól. 

Az írónőnek ez a könyve is remekül sikerült, lendületes, izgalmas és tanulságos.

 

Értékelés: 10/10


2009.02.20. 17:36 Idézet

Kedves Imora!! Köszönöm az a linkajánlót, de ez a részleg kifejezetten könyvek ajánlására vonatkozik. A linkjét már korábban kitettem az oldalra!

Hozzászólását fenti okok miatt töröltem, megértését köszönöm!

 

Üdvözlettel: vilou


2009.02.02. 21:56 Idézet

                                                      

 

                                      Margaret Moore: Megtalált boldogság

Tipikus romantikus regény, az írónő magyar: Erdélyi Margit.

Főszereplők Jennifer és James egy tengerjáró hajón ismerkednek össze. Szerelem szővődik közöttük és elhatározzák, hogy összeházasodnak. A hajójuk balesetet szenved és a fiú a tengerbe esik, és eltünik.

A történet 20 év múlva folytatódik. Megtudjuk, hogy Jennifer terhes volt és megszülte lányát Jessit. Sohase felejti szerelmét és nem megy férjhez.

Jamest a hullámok egy szigetre sodorják. Ott ismerkedik meg a missionárius lányával, Judithtal, aki özvegy és egy kisfia van. Feleségül veszi és még három gyerekük születik. Boldogan élnek míg Judith hirtelen mellrákban meghal. A gyerekekhez nevelőnőt vesz fel, aki nem más, mint lánya Jessi. Fény derül a titokra, hogy Jessi az ő lánya és anyja, régi szerelme. A lány beleszeret neveltfiába. Így mindenki párra lel és minden jó, ha vége jó.

Meglehetősen egyszerű történet, de szórakoztató, könnyed kikapcsolódás olvasása.  Felejthető kategória.

Értékelés: 10/7

Lejegyezte: Faragó Aranka

 


2009.01.16. 11:21 Idézet

Kedves Könyvrajongók!

Avira Bloemfontein: Megpecsételt sorsok c. leginkább orvosi krimi kategóriába sorolható, izgalmas, fordulatos könyvet szeretném a figyelmetekbe ajánlani. Eddig csak pozitív visszajelzést kaptam róla. Van hozzá blog "megpecseteltsorsok" néven, ott bele is lehet olvasni. Legolcsóbban tőlem vehető meg (2800 Ft-ért, az első 10 megrendelőnek ingyen postázom)

A szerző

 


2008.12.30. 15:10 Idézet

                                                

 

A Kék dália Nora Roberts triólógiájának első kötete.

A triólógia három nő életét vezeti végig. Az első kötet főszereplője: Stella a kétgyermekes özvegyasszony, ki a Harper birtokra megy új életet kezdeni.

Itt életre szóló barátság szővődik közte, a birtok tulajdonosnője Roz és Hayley , a várandós unokahúg között.

A szerelem is rátalál Stellára Logan, - a kertépítő személyében.

Közben   kisért egy szellem a birtokon, aki nagyon szereti a gyerekeket, de mindent megtesz, hogy  a  gyerekek anyja ne  tudjon új kapcsolatot létrehozni.

Az első kötet végére Stella élete rendeződni látszik, de retély marad előttünk, hogy ki a szellem, miért kísért és a másik két nő élettörténete is a következő kötetekben folytatódik. Érdemes  tovább olvasni.

Értékelés: 10/10


2008.12.20. 15:47 Idézet

Danielle Steel: Csodálatos kegyelem

A történet mottója:

                 "Minden veszteségben van valami nyereség,

                     Ahogy minden nyereségben van veszteség.

                    És minden véggel valami új kezdődik."

                          (Shaolin)

Valóban ebben a szellemben iródott a regény. San-Franciscót pusztító földrengés rázza meg. A katasztrófában van aki az életét veszíti és van aki új életet nyer vele. A szereplők: Sarah Sloene és férje Seth, dúsgazdag két gyermes család. Melanie Free, a Grammy díjas tini énekésnő, kit teljes egészében anyja irányít. Maggi Kent, a hajléktalanokról gondoskodó, hitének elkötelezett apáca és Everett Carson , a volt alkoholfüggő haditudósító, ki 3 éves fiát elhagyta. A katasztrófa mindegyikük életét megváltoztatja. Sethről kiderül, hogy vagyonát csalással szerezte és a földrengés miatt ezt nem sikerül eltussolni. Elveszti vagyonát, becsületét, családját és szabadságát. Hogy dolgozza ezt fel Sarah? Ki tart-e a férje mellett, ki nem az az ember, akinek hitte? Meg tud-e bocsájtani és eljut-e a végső kegyelemig? Melanienek sierül-e felnőnie és a saját elképzelése szerint alakítani életét? Everett és Maggie szerelmesek lesznek egymásba. Maggie hű marad-e fogadalmához, vagy fel meri vállalni szerelmét? Everett visszatalál-e 27 éve nem látott fiához? Ezekre a kérdésekre kapunk választ a könyv olvasásakor és a végére mindenkit elér a csodálatos kegyelem. Kellemes, könnyed hangvételű, de azért tartalmas könyv volt. Értékelés: 9/10 Lejegyezte: Faragó Aranka


2008.11.19. 14:25 Idézet

Debbie Macomber: Parti fasor 74.

 

Macombernek ez a könyve a Cédrusliget sorozat 7. része.

 

Mindegyik könyv egy másik ház lakójához visz el minket.

 

Ebben a kötetben a Parti fasor 74-ben Terri és Bobby Polgár vendégei lehetünk.

 

Bobby híres sakkozó, aki a mezőnyben az első helyet vívta ki magának. Egy orosz sakkozó arra akarja kényszeríteni, hogy veszítse el a vele való játékot. Aljas eszközöktől, zsarolástól, emberrablástól sem riad vissza.

 

Hogy oldja meg ezt a problémát Bobby, a zseniáis sakkozó, aki nem tud veszíteni, de fiatal feleségét se akarja veszélynek kitenni?

 

A kövny ezen szála bővelkedik izgalmakban.

 

Közben találkozhatunk régi ismerőseinkkel is, Olivia bírónővel, kinél rákbeteséget állapítanak meg és szívbéli barátnőjével, Grace-szel, ki a bajban mellettte áll.

 

Rachel a körömmánia Szalon dolgozója két férfi között ingadozik. Kit választ, a gazdag családból származó Nate-et vagy a szegény özvegyembert, Bruce-t?

 

Linette szerelmi csalódása után merre keresi helyét a világban?

 

Troy Davis seriff megözvegyül, szeretett felesége sm betegségben hal meg. Közben felbukkan régi kedvese. Szíve hozzá húzná, de lányánál is felmerül az sm betegség lehetősége. Döntenie kell, ki mellé áll.

 

A köny végén nem kapunk minden kérdére választ, de jővőre jelenik meg a Homokhát utca 8, ahol újból találkozunk a régi szereplőkkel és hogy addig se hiányoljuk Cédrusligetet, megjelent a Karácsonyi üdvözlet, melyben a háborus feleségek sorsáról olvashatuk . 

 

Bejegyezte: Faragó Aranka


2008.10.01. 15:16 Idézet

                          

Barbara Delinsky: Családi viszonyok

 

E könyv központi témája a családokban lévő titkok, elhallgatások és azok következményei.

Dana és Hugh boldog házasságban él, most várják örömmel első gyermeküket. A nagy örömbe üröm is csöpög, a szép, egészséges kislány afroamerikai vonásokat hordoz.

Ezzel kezdetét veszi a pletyka. A legkézenfekvőbb megoldás, az asszony megcsalta férjét az afroamerikai szomszéd orvossal. A férj bizalma meginog és DNS vizsgálatot kér.

Honnan származik a kislány afroamerikai vonása, a kétes származású Danától? Esetleg az előkelő Clarke családból?

Megindul a nyomozás, és előkerülnek a szekrényből a jól elrejtett csontvázak. Szembesülni kell mind két családnak az eddig jól elleplezett titkokkal.

Hogyan dolgozzák fel a nem mindig kegyes igazságot? Megbirkoznak-e az előítéletekkel? Visszaáll-e a házaspár harmónikus kapcsolata?

Az olvasó ezekre a kérdésekre kap választ a súlyos társadalmi témákat is boncoló , szövevényes történetből.

Feljegyezte: Faragó Aranka

Értékelés: 10/10


2008.08.27. 15:04 Idézet

Catherine Anderson: Gyógyító szenvedély

Ez a romantikus könyv a bosszúról, annak mérgező hatásáról, majd az ezen való felemelkedésről szól.

A történet a 19. században , a Vadnyugaton játszódik.

Ace Keegan  még csak 11 éves, amikor szeretett nevelőapját a szeme láttára felakasztják és Édesanyját megbecstelenítik. Ettől kezdve arról szól az élete, hogy bosszút álljon a gonosztevőkön.

Felnött lesz és visszamegy a tragédia szinhelyére, és bosszút akar állni a gyílkoson, de ő már nem él, csak fia és lánya. A lányt rossz hírbe hozza, és hogy ezen segítsen feleségül veszi. Közben megszereti. A lány tele van fájdalommal, apja mellett borzalmas gyerekkora volt neki és Patrick öcssének is. Nem tud megbízni senkiben.Fél szeretni, mert retteg attól, hogy újból elárulják. Apránként próbál a bizalmába férközni Ace. A lány végül lassan megbízik benne és megszereti.

Különböző izgalmas kalandokon mennek a szereplők keresztül, mire Ace rájön, hogy  a gyűlölet és bosszú tönkreteszi az életét, csak ha megbocsájt, akkor kezdhet feleségével egy bodog új életet.

A könyv a megbocsájtás erényéről , a gonoszságon , a bosszún való felemelkedésről szól. A fájdalmakat, a gyűlöletet magunk mögött kell hagyni,  mert ezek megmérgezik életünket és árnyékukban nem terem boldogság.

Étékelés: 10/10

Lejegyezte: Faragó Aranka


2008.08.08. 11:32 Idézet

Judith Merkle Riley: Kígyó a kertben

Ez a történelmi témájú könyv a Tudor-kori Angliában játszódik. Főszereplője egy miniatúrfestőnő élete, aki özvegy marad és meg kell állnia a helyét a férfiak világában, mert ebben az időben még festőnők nem voltak. A festőnő neve Susanna Dallet, valós személy. Persze az irónő szabadjára engedi fantáziáját ésaz adatok hitelessége mellett szerepet játszik a fantázia is.

Megismerhetjük a kor udvari életét, amit átsző az intrika. Cselszővés, gyílkósságok, kapzsiság mind megjelenik a könyvben. A főhősnő sok megpróbáltatást él át, de segíti őt a művészet angyala és híres udvari festő lesz, végül pedig a szerelem is rátalál.

A könyvből az angol és a frania udvar életétébe is beleláthatunk, történelmi események tanúi lehetünk. Tanúlságos és eseménydús könyv, mindekinek ajánlom , aki a történelmi tárgyú és művészetekkel foglalkozó könyveket szereti.

Az írónő, Judith Merkle Riley a Claremond-i  McKenna College politikatudományok tanszékének professzora , több sikeres történelmi regény írója.

10-ből 9 pontot adnák neki.

Lejegyezte: faragó Aranka  


2008.07.31. 14:50 Idézet

Ha olvastál egy jó könyvet és megosztanád másokkal is ezt az élményt, írd meg véleményedet!

Teendőd:
1. kattints az új bejegyzés gombra
2. írd meg az élménybeszámolód
3. ha szeretnél képet is beilleszteni, akkor a kép beillesztése/ módosítása gombra (ami tulajdonképpen egy kis ikon felül az eszközsorban) kattints
4. a felugró ablakba másold be a kép URL címét ( CSAK! netről szedett kép esetén: katt a képre jobb egérgombbal --> tulajdonságok -->lesz egy olyan sor, hogy URL, a mellette levő linket jelöld ki ---> ha kijelölted jobb gomb, másolás -->majd visszamész abba az ablakba ahol a képet illeszted be -->hivatkozás rubrikában, jobb gomb, beillesztés -->katt a rendben gombra, és máris kész vagy (nem olyan bonyolult,mint ahogy leírva tűnik)
5. ha megvan az élménybeszámolód végleges formája, katt az Elküld gombra

Jó munkát kívánok! És köszönök minden élménybeszámolót

Vilou


[18-1]

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
üzenőfal

     
Linkajánló

Akik szeretik a könyveket (blog)


Környezetvédelem és életmód - 
Ana oldala

Online ékszerbolt


Olcsó könyvek, ingyen könyvek


Rita blogja


Zsu gyermekruhái


Könyvkereső


Hollo Antikvárium


Online Antikvárium

 
Citatum-Idézetek gyűjteménye


Művészetek otthona - Idézetek


Művészkuckó

 
Napkorong Irodalmi klub


Napvilág Íróklub


Közkincs - Művészeti portál


Tollhegy verses oldala 


Netorian idézetgyűjtemény


Artkaffé - Kortárs alkotói portál


Mikulásportál

Kolozsvári ezoklub

     
Szépirodalom

Kosztolányi Dezső: Édes Anna

Gabriel Garcia Marquez: Száz év magány

Szabó Magda: Az ajtó

Fehér Klára: Bezzeg az én időmben

     
Pszichológia

Osváth Péter: A kísérlet

     
Szórakoztató irodalom

Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?

Sophie Kinsella:Emlékszel rám?

Sophie Kinsella: Pánik a plázában

Vavyan Fable: A pepita macska

     
Halkirálynő-sorozat

Vavyan Fable:A hold forró jegén

     
Elbeszélések

Vavyan Fable:Kedves,mint egy kéjgyilkos

     
Karrierregény

A.J.Cronin: Réztábla a kapu alatt

Samuel Shem: Doktorgyár - Az Isten Háza

     
Zene
     
Számláló

Free TopSite

     

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!